Wat fijn dat je je hebt ingeschreven om mee te doen aan Alpe d’Horst! Op deze pagina vind je de FAQ voor de deelnemers. Als je zelf nog vragen hebt die hier niet tussen staan, stuur ons vooral een bericht.

Hoe laat moet ik waar zijn?

Het loopschema is bekend! Check hieronder wanneer jouw team moet lopen of download hier het excel bestand.

Belangrijk is dat je je 20 minuten van tevoren al meldt in de Horst. Deze marge nemen we zodat we op tijd doorhebben of een team er wel of niet is, zo kunnen we de estafette namelijk goed in gang houden. 

Wat moet ik meenemen naar Alpe d’Horst?

Het is handig om je sportkleding (shirtje is niet nodig, je krijgt van ons een Alpe d’Horst sportshirt!) en eventueel een handdoek mee te nemen. Neem eventueel ook wat te eten of drinken mee, maar we hebben sowieso koffie, thee, fruit en ijsjes voor jullie liggen. Een bidon krijg je ook van ons.

Je kan je in de Horst omkleden, maar er zijn geen douches. Overdag kan je douchen in het sportcentrum. Houd hier dus rekening mee. 

Hoe kan ik doneren?

Doneren kan via onze actiepagina op de website van het KWF. Deze kan je hier vinden!

BBQ en Feest

Op de laatste dag, 7 augustus zal de afsluitende barbecue en het feest zijn. De barbecue zal plaatsvinden op het grasveld bij de achterhorst. Jullie zijn welkom vanaf 16:00 en om 17:00 zal het eerste vlees op de barbecue gelegd worden. Jullie krijgen de consumptiebonnen krijgen bij aankomst op de BBQ.

Rond 21:30 is de barbecue afgelopen en nodigen we jullie uit voor het eindfeest in de Vestingbar. Hier zal Ciska de Rat optreden vanaf 22:30! Het feest is open dus neem hier vooral je vrienden mee naartoe!

Regelement:

Vanwege veiligheid is het niet toegestaan om beschonken deel te nemen aan ons evenement. Graag bewaren we dit tot de borrel. Ook gelieve tijdens het evenement niet aan de bekabeling of de andere apparatuur komen. Als laatste willen we jullie vragen in het trappenhuis van de 5e tot de 12e etage alleen omhoog te lopen, tenzij dit anders wordt aangegeven door de organisatie.