Maak kennis met de organisatie en ontdek wat ons motiveert!

The Royal Pink Palace

Gevestigd op de Campuslaan 51 van de University of Twente zijn wij de studenten van The Royal Pink Palace. Een gemengd huis van in totaal 16 studenten dat actief is op en rondom de UTwente.

Zes van de bewoners besloten dit jaar tijd te reserveren om dit evenement te organiseren. Hieronder stellen zij zich voor:

Thom Kuenen

Voorzitter

Hey! Ik ben Thom, 24 jaar oud en doe een Master Biomedical Engineering. Activiteiten organiseren samen met en voor mijn vrienden doe ik erg graag. Enthousiasme voor extra-curriculaire activiteit heb ik echt ontdekt na mijn tussenjaar bij Solar Boat Twente. Zo vond ik het organiseren van Alpe d’HuiZes ook echt super gaaf! Dat je als student zo’n grote impact kan hebben maakt mij erg enthousiast voor deze actie!
Nick Witmarsum

Penningmeester

Hoi! Ik ben Nick, 22 jaar oud en ik studeer Chemical Science & Engineering. Daarnaast ben ik een jaar lang onderdeel geweest van het communicatieteam van Solar Boat Twente. Mede hierdoor en door activisme bij verenigingen ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het organiseren van activiteiten en evenementen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om dit evenement, samen met deze groep, op te zetten voor het KWF!


Luuk Klein Nagelvoort

Coördinator Externe betrekkingen

Hoi! Ik ben Luuk, 22 jaar oud en bezig met mijn master Applied Physics. De laatste jaren ben ik actief geweest binnen meerdere verenigingen. Ook heb ik een fulltime teamjaar gedaan als communicatiemanager bij RoboTeam Twente. Hier heb ik van geleerd dat bijna alles mogelijk is als je er maar genoeg passie voor hebt. Voor deze actie hebben wij dat zeker. Ik kijk er naar uit om hier met deze commissie iets geweldigs van te maken!

Stan van der Wel

Coördinator Promotie & Media

Hi! Ik ben Stan, 24 jaar en ik studeer Technische Bedrijfskunde. Ook ik heb allerlei commissies gedaan bij studie- en sportverenigingen. Tevens heb ik een tussenjaar gehad waarin ik me heb ingezet voor Solar Boat Twente. Het einde van mijn studietijd is in zicht en ik zou graag nog 1 keer iets heel vets naast mijn studie willen organiseren voordat dat punt is bereikt. Hopelijk kunnen we zoveel mogelijk mensen samenbrengen om er een groots evenement van te kunnen maken, ik heb er vertrouwen in!

Elise Potters

Coördinator Logistiek

Hi, ik ben Elise, ik ben 23 jaar oud en ik doe de master Industrial Engineering & Management. Ik ben mijn hele studentenleven al actief geweest in allerlei commissies van studie- en sportverenigingen, en heb een aantal jaar geleden ook een bestuursjaar bij UniPartners Twente gedaan. Ik ben met veel plezier bezig om de Alpe d’Horst te organiseren, omdat we het met deze groep met veel enthousiasme aanpakken. En nog belangrijker: ik ben er van overtuigd dat we ontzettend veel geld kunnen ophalen voor het KWF!

Luc Visser

Coördinator Livestream & Webdesign

Hoi! Ik ben Luc, 21 jaar oud en ben nu bezig met mijn Bachelor Technische Natuurkunde. Na actief te zijn geweest bij verschillende commissies heb ik nu erg veel zin om dit evenement te organiseren met deze enthousiaste groep en hoop ik zoveel mogelijk geld op te kunnen halen voor het KWF samen met iedereen die hieraan mee wil helpen!

add_filter('jpeg_quality', function($arg){return 100;}); z